As being a student town, Delft has plenty of exciting places to have a drink. Cafe’s and bars are scattered all over the centre of town and they often not only offer drinks. Most of them also serve lunch and/or dinners. Very popular are the places which have an outside (and covered) terrace as well. Not only for enjoying the sun on warm days, but also to have a legal smoke, as smoking in Dutch restaurant and bars is not allowed. There are a few popular area’s in town.

De Beestenmarkt See map and/or route
De Markt See map and/or route
Brabantse Turfmarkt See map and/or route
Wijnhaven / Nieuwstraat See map and/or route


Café Kobus Kuch
Locus Publicus
Grand Café De Sjees
Café De Wijnhaven
Café Diner Vlaanderen
Biercafe Doerak

Here is a pick of 10 of our favourite places not to be missed:

Café Kobus Kuch
In 1988 heeft café Kobus Kuch zijn deuren voor het eerst geopend; een plek voor iedere Delftenaar. Intussen is ons huiskamercafé uitgegroeid tot één van de bekendste van Delft. Er wordt wel eens gezegd dat een bezoek aan Delft niet compleet is zonder een bezoek aan ons café. En dit niet op de laatste plaats vanwege onze huisgemaakte appeltaart. Van deze taart verkopen we zo’n 60.000 stukken per jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Leuk dat u er bent, veel plezier en geniet!
Address: Beestenmarkt 1, 2611 GA Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2124280
Website: Go to website
Email: info@kobuskuch.nl
Back to top



Locus Publicus
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Brabantse Turfmarkt 67, 2611 CM Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2134632
Website: Go to website
Email: info@locuspublicus.nl
Back to top



Grand Café De Sjees
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Markt 5, 2611 GP Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2144647
Website: Go to website
Email: info@desjees.nl
Back to top



Café De Wijnhaven
De Wijnhaven ligt aan de gelijknamige gracht in het oudste gedeelte van de Delftse binnenstad, vlak achter de Markt. De Wijnhaven bestaat al 30 jaar en ademt ontzettend veel sfeer. Men kan hier 7 dagen per week, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of borrel.
Address: Wijnhaven 22, 2611 CS Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2141460
Website: Go to website
Email: mail@wijnhaven.nl
Back to top



Café Diner Vlaanderen
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Beestenmarkt 16, 2611 GB Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2133311
Website: Go to website
Email: info@Vlaanderen.nl
Back to top



Biercafe Doerak
Doerak ligt in het historische centrum van Delft, met het terras aan de gracht van het Vrouw Jutteland. Binnen vind je het interieur van een bruin café, met een open en licht karakter, mede door de grote ramen.
Ons assortiment omvat 10 bieren van tap, waarvan er 5 regelmatig wisselen, en 170 van fles. We streven naar een aanbod wat de huidige biermarkt vertegenwoordigt. Natuurlijk hebben we de traditionele bieren uit België, maar daarnaast schenken we ook de nieuwe stijl bieren, zoals IPA’s en imperial stouts uit o.a. Amerika, Schotland en uiteraard Nederland. Om de veranderingen te volgen vernieuwen we elk jaar de bierkaart van het vaste assortiment. Naast onze vaste kaart is er ook een tijdelijke bierenkaart.
Address: Vrouw Juttenland 17, 2611LB Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)6 45694928
Website: Go to website
Email: contact@cafedoerak.nl
Back to top



Locus Publicus
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Brabantse Turfmarkt 67, 2611 CM Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2134632
Website: Go to website
Email: info@locuspublicus.nl
Back to top



Grand Café De Sjees
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Markt 5, 2611 GP Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2144647
Website: Go to website
Email: info@desjees.nl
Back to top



Café De Wijnhaven
De Wijnhaven ligt aan de gelijknamige gracht in het oudste gedeelte van de Delftse binnenstad, vlak achter de Markt. De Wijnhaven bestaat al 30 jaar en ademt ontzettend veel sfeer. Men kan hier 7 dagen per week, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of borrel.
Address: Wijnhaven 22, 2611 CS Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2141460
Website: Go to website
Email: mail@wijnhaven.nl
Back to top



Café Diner Vlaanderen
A typical ‘beercafe’. More than a dozen beers on draught and more than 200 different beers on bottle, including all the top Belgian beers. Centrally located including a convenient terrace. Lunch and snacks available.
Address: Beestenmarkt 16, 2611 GB Delft
Location: See map and/or route
Tel: +31 (0)15 2133311
Website: Go to website
Email: info@Vlaanderen.nl
Back to top






Sleep
Eat
Drink
Shop
Sights




Delft Weather

Thursday, August 18, 9:01 am

Regen
Weather
11°C
Regen
Luchtvochtigheid: 94%
Wind: Z met 6 km/h